A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

07 грудня 2023 року на базі ЗО «Покровськобагачанський ліцей» відбулася нарада керівників закладів та установ освіти Хорольської міської ради

Дата: 11.12.2023 11:02
Кількість переглядів: 25

07 грудня 2023 року на базі ЗО «Покровськобагачанський ліцей» відбулася нарада керівників закладів та установ освіти Хорольської міської ради, у якій взяли участь Хорольський міський голова Сергій Волошин, начальник відділу освіти, молоді та спорту Хорольської міської ради Ірина Штейнберг, заступник начальника Лубенського районного управління Головного управління Держпродслужби у Полтавській області Сергій Ткаленко, староста Покровськобагачанського старостату Галина Костюк.

Міський голова та начальник відділу освіти, молоді та спорту Хорольської міської ради Ірина Штейнберг привітали усіх учасників зібрання, вручили подяки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» керівникам закладів та установ освіти для їх працівників: психологу КУ «ХЦПРПП» Олені Олексюк, практичному психологу ОЗ «Хорольська гімназія» Яні Калініченко, практичному психологу Петракіївського НВК Надії Наумовській, практичному психологу ОЗ «Вишняківський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» Юлії Ошеці.

Слайдову презентацію з питання про особливості національно-патріотичного виховання здобувачів освіти на сучасному етапі висвітлив Сергій Рубашка, консультант КУ «ХЦПРПП».

Досвідом про організацію національно-патріотичного виховання в ЗО «Покровськобагачанський ліцей» поділився директор ЗО «Покровськобагачанський ліцей» Микола Донець.

Сучасний погляд на національно-патріотичне виховання розкрила за допомогою відеороликів заступник директора з навчально-виховної роботи ЗО «Покровськобагачанський ліцей» Лідія Ярошенко.

Керівники закладів освіти мали можливість долучитися до практичної частини наради:

- перегляд фрагментів уроків з навчальних предметів:

- математика « Повторення. Всі дії з дробами» (Ольга Семенюта, учитель математики ЗО «Покровськобагачанський ліцей»);

- фізика «Механічний рух. Узагальнюючий урок» (Віктор Логвиновський, учитель фізики ЗО « Покровськобагачанський ліцей);

- практичного заняття гуртків «Джура», та «Стрілець» (Сергій Брижко, учитель предмету «Захист України» ЗО «Покровськобагачанський ліцей»)

- інтерактивної літературної вітальні «З Богом у серці, з вірою у перемогу» (Олена Ткаченко, учитель української мови та літератури ЗО «Покровськобагачанський ліцей»).

Відеоматеріали про патріотичний блокпост «ВАУ! Воєнна абетка українців» (Людмила Сергієнко, учитель української мови та літератури ЗО «Покровськобагачанський ліцей») та майстер-клас з виготовлення оберегів для захисників (Роман Горбань, учитель трудового навчання ЗО «Покровськобагачанський ліцей») надіслано учасникам наради.

Після сигналу «Повітряна тривога» робота наради була організована в укритті.

В цілому зустріч-нарада керівників закладів та установ освіти мала зацікавлений і конструктивний характер, у ході якої сформовано узгоджені пропозиції та рішення. Захід був насиченим, цікавим та пізнавальним.


« повернутися

Вхід для адміністратора