A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

Новини

ІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

4-5 червня 2024 року на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбувся ІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Заклади загальної середньої освіти Хорольської міської ради представляли переможці І етапу гри «Сокіл» («Джура») та переможці відбіркового обласного етапу козацький рій «Бджоли» (середня вікова група) та козацький рій «Бджоли-2» (старша вікова група).

13:18 18.06.2024

Пролунали останні дзвоники

У закладах загальної середньої освіти Хорольської міської ради пролунали останні дзвоники. Попри такі складні обставини, останній дзвоник залишається важливою подією для учнів, вчителів та батьків, символізуючи завершення ще одного навчального року, вселяє віру та надію на мирне і спокійне літо. Веселих канікул та незабутніх вражень! Миру та Перемоги!

11:52 31.05.2024

Відкриття екотеатру "Надія на Перемогу"

31 травня в дошкільному підрозділі ясла-садок "Веселка" опорного закладу Хорольська гімназія відбулася довгоочікувана і важлива подія – відкриття екотеатру "Надія на Перемогу".

11:50 31.05.2024

Делегація освітян Хорольщини відвідала освітні заклади Івано-Франківщини

Делегація освітян Хорольщини у складі начальника відділу освіти, молоді та спорту Хорольської міської ради Ірини Штейнберг, голови Територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України у Хорольській міській раді Інни Рябухіної, керівників, педагогічних працівників закладів та установ освіти за підтримки Полтавської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України (Григорій Шумейко) відвідали заклади освіти: Ворохтянський ліцей Івано-Франківської області (директор Ірина Несторук) та Поляницький ліцей Поляницької сільської ради Надвірнянського району Івано-Франківської області (директор Галина Кіщук). Педагогічні працівники Хорольщини з цікавістю познайомилися з особливостями освітнього процесу в закладах Івано-Франківщини, слухали розповіді про будні та свята учасників освітнього процесу, учні та випускники закладу освіти Ворохтянського ліцею декламували поезії, співали пісні, демонстрували театральну виставу. Учасник шоу „Україна має талант“, випускник Ворохтянськгого ліцею Владислав Ониськів полонив та вразив усіх віртуозною грою на цимбалах.

11:49 29.04.2024

Перше засідання молодіжної ради при Хорольській міській раді

29 березня 2024 року в приміщенні Хорольської міської ради відбулося перше засідання молодіжної ради при Хорольській міській раді, склад якої затверджено рішення першого пленарного засідання 52 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання від 09.02.2024 №2449.

11:53 29.03.2024

Виїзне засідання Колегії відділу освіти, молоді та спорту Хорольської міської ради

20 березня 2024 року відбулося виїзне засідання Колегії відділу освіти, молоді та спорту Хорольської міської ради на базі закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Яблунька» загального типу м. Хорол Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

13:17 20.03.2024

Весняний паводок: профілактика інфекційних захворювань.

           Весняний паводок – природне явище, що може призвести до непередбачуваних наслідків. Усе залежить від погодних умов: він може пройти тихо та непомітно або наробити лиха. Поверхневий стік дощових і талих вод у межах населених пунктів може призвести до погіршення санітарного стану територій населених місць та виникнення епідемічних ускладнень - поширення інфекційних захворювань.

10:09 08.02.2024

Вхід для адміністратора