A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

13 жовтня 2021 року було проведено семінар працівників психологічної служби закладів освіти Хорольщини

Дата: 13.10.2021 15:26
Кількість переглядів: 93

13 жовтня 2021 року психологом комунальної установи „Хорольський центр професійного розвитку педагогічних працівників“ Оленою Олексюк було проведено семінар працівників психологічної служби закладів освіти Хорольщини.

Під час роботи опрацьовано питання:

- Про підсумки проходження курсів підвищення кваліфікації практичних психологів у Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім.М.В.Остроградського.

- Про проведення Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів „Нові технології у новій школі“ у номінації „Просвітницькі програми“.

- Щодо участі в інформаційній кампанії, спрямованій на привернення уваги батьків і освітян до проблеми сексуального насильства над дітьми онлайн і офлайн та підвищення рівня обізнаності підлітків 13-17 років, освітян і батьків про культуру безпеки, яка захищає від насильства.

У ході практичної частини психологом Петракіївського навчально – виховного комплексу Хорольської міської ради Надією Наумовською проведено майстер-клас „Арт-терапія в роботі з дітьми з особливими освітніми потребами“.

Під час онлайн семінару розроблено методичні рекомендації фахівцям психологічної служби.


« повернутися

Вхід для адміністратора