A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

Новини

Щороку 28 липня в Україні відзначається День Української Державності.

Цей день встановлено Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 на утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення. Кабінет Міністрів України розпорядженням від 12 липня 2022 року № 585-р затвердив план заходів із підготовки та відзначення Дня Української Державності. Ним, зокрема, передбачено проведення тематичних заходів, вшанування видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, загиблих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та учасників заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації на території України.

10:13 27.07.2022

Організаційно-змістові особливості корекційно-розвиткової складової для дітей із функціональними слуховими труднощами

Відповідно до плану роботи КУ „Хорольський інклюзивно-ресурсний центр“ Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області 27 квітня 2022 року працівниками ІРЦ був проведений семінар на тему „Організаційно-змістові особливості корекційно-розвиткової складової для дітей із функціональними слуховими труднощами “.

10:16 04.05.2022

Розпочалася реєстрація учасників ЗНО-2022

Відділ освіти, молоді та спорту Хорольської міської ради повідомляє, що з 01 лютого розпочалася реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання. Цього року учасники ЗНО матимуть можливість безоплатно скласти тестування з п'яти навчальних предметів, а також обрати до складання додаткові предмети за плату. Реєстрація на тестування триватиме до 01 березня 2022 року. Унесення за вимогою учасників ЗНО змін до реєстраційних даних (перереєстрація) триватиме до 09 березня 2022 року.

16:58 02.02.2022

Новорічні свята для дітей пільгових категорій

24 грудня 2021 року відбулася новорічна вистава „І знов добра казка“, яку підготували працівники Хорольського базового будинку культури. До участі в міському новорічному святі запросили дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки.

15:06 24.12.2021

Міжнародний день толерантності

16 листопада — Міжнародний день толерантності. Толерантність – це вміння людини ставитись без агресії до думок інших людей, до їх способу життя, віросповідання, звичаїв, традицій, ідей і почуттів. У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учасників освітнього процесу загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин для учнів та вихованців закладів освіти проведено низку заходів, які дали можливість ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.

13:01 16.11.2021

Радіодиктант національної єдності

9 листопада відзначається День української писемності та мови – свято, запроваджене указом Президента України від 1997 року на честь Нестора Літописця. Традиційно у цей день проводять загальнонаціональний диктант. Цьогорічний радіодиктант національної єдності був вже 21-м. До написання диктанту „Слідом за пам’яттю“, який читав письменник і автор тексту Юрій Андрухович, приєднався колектив відділу освіти, молоді та спорту Хорольської міської ради.

15:58 09.11.2021

НУШ

Тренери Єгоркіна Світлана Олександрівна та Рябенко Світлана Михайлівна, які пройшли підготовку в Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім.М.В.Остроградського, опрацювали нові методики згідно з Концепцією „Нова українська школа“, проводять перший етап навчання для вчителів, які у 2022-2023 н.р. забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти (2 та 3 навчальні групи), адже вчителі - це життєва сила НУШ.

16:55 08.11.2021

Вхід для адміністратора