A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

Новини

Весняний паводок: профілактика інфекційних захворювань.

           Весняний паводок – природне явище, що може призвести до непередбачуваних наслідків. Усе залежить від погодних умов: він може пройти тихо та непомітно або наробити лиха. Поверхневий стік дощових і талих вод у межах населених пунктів може призвести до погіршення санітарного стану територій населених місць та виникнення епідемічних ускладнень - поширення інфекційних захворювань.

10:09 08.02.2024

07 грудня 2023 року на базі ЗО «Покровськобагачанський ліцей» відбулася нарада керівників закладів та установ освіти Хорольської міської ради

07 грудня 2023 року на базі ЗО «Покровськобагачанський ліцей» відбулася нарада керівників закладів та установ освіти Хорольської міської ради, у якій взяли участь Хорольський міський голова Сергій Волошин, начальник відділу освіти, молоді та спорту Хорольської міської ради Ірина Штейнберг, заступник начальника Лубенського районного управління Головного управління Держпродслужби у Полтавській області Сергій Ткаленко, староста Покровськобагачанського старостату Галина Костюк.

11:02 11.12.2023

Щодо звернень педагогів і батьків

Захист прав учасників освітнього процесу — педагогів, здобувачів освіти, їх батьків — серед пріоритетів діяльності Державної служби якості освіти України.

15:33 07.03.2023

До відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди

  З нагоди відзначення 300-річчя від дня народження видатного українця, уродженця Полтавщини – мандрівного філософа-містика, богослова, поета, педагога Григорія Савича Сковороди Департамент освіти і науки облвійськадміністрації інформує про проведення обласного конкурсу „Не шукай щастя за морями” із створення соціальної реклами (відео, банерів, анімацій тощо) серед учнів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, який відбудеться 25 листопада  2022 року.

16:41 02.11.2022

Вхід для адміністратора