A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

Новорічні свята для дітей пільгових категорій

Дата: 24.12.2021 15:06
Кількість переглядів: 59

24 грудня 2021 року відбулася новорічна вистава „І знов добра казка“, яку підготували працівники Хорольського базового будинку культури. До участі в міському новорічному святі запросили дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки.

Присутніх привітав міський голова Сергій Волошин, який побажав добробуту, миру й злагоди у всі домівки, щоб щасливий Новий рік прийшов в кожну оселю та родину.

У казковій атмосфері діти захоплено спостерігали за героями вистави, брали участь у конкурсах та ігровій програмі, підготовленій Хорольським центром дитячої та юнацької творчості.

Усього в дійстві взяли участь 150 дітей закладів освіти Хорольської міської ради.

Під час заходу забезпечено дотримання протиепідемічних заходів, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 (зі змінами).

На проведення новорічного свята для дітей пільгових категорій і закупівлю для них солодощів з міського бюджету виділили понад 11 тисяч гривень.

Інколи здається, що в світі мало добра й позитиву, проте, дивлячись на захоплені очі дітей, щирі посмішки дорослих, мимоволі спадає на думку – за для цього варто жити, творити, дарувати радість.

Щасливих свят!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора