A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

Онлайн-семінар фахівців психологічної служби Хорольщини

Дата: 13.04.2021 09:00
Кількість переглядів: 110

Відповідно до плану заходів відділу освіти, молоді та спорту Хорольської міської ради 3 лютого 2021 року психологом комунальної установи „Центр професійного розвитку педагогічних працівників“ Оленою Олексюк в дистанційному форматі на сервісі Google Meet було проведено онлайн-семінар практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти.

Під час роботи опрацьовано питання:

- Про підсумки ІІ обласного етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів „Нові технології у новій школі” у номінації „Розвивальні програми” у 2020-2021 навчальному році.

- Про загальні та професійні компетентності практичного психолога закладу загальної середньої освіти відповідно до Професійного стандарту „Практичний психолог закладу освіти“.

- Про ведення „Сторінки психолога“ на сайті закладу освіти, використання соціальних мереж у просвітницькій та профілактичній роботі працівниками психологічної служби.

- Щодо участі фахівців служби у групі практичних психологів/соціальних педагогів на платформі Google classroom.

У ході практичної частини психологом Хорольської гімназії Яною Калініченко проведено майстер-клас „Про особливості психологічного забезпечення інклюзивного навчання в закладі освіти“.

Під час онлайн–семінару було проведено дискусію „Про шляхи реалізації якісного психологічного забезпечення, соціально-педагогічного патронажу освітнього процесу в закладах освіти“ та розроблено методичні рекомендації фахівцям психологічної служби.



« повернутися

Вхід для адміністратора