A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

Онлайн семінар-практикум „Використання елементів арттерапевтичної технології у роботі фахівців психологічної служби“

Дата: 14.04.2021 08:35
Кількість переглядів: 102

Відповідно до плану заходів відділу освіти, молоді та спорту Хорольської міської ради 10 березня 2021 року психологом комунальної установи „Центр професійного розвитку педагогічних працівників“ Оленою Олексюк в дистанційному форматі на сервісі Google Meet було проведено онлайн семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти.

Під час роботи опрацьовано питання:

- Про співпрацю фахівців психологічної служби з працівниками ювінальної превенції Хорольського відділу поліції ГУ НП в Полтавській області .

- Щодо участі фахівців служби у групі практичних психологів/соціальних педагогів на платформі Google classroom.

У ході практичної частини психологом Петракіївського навчально – виховного комплексу Хорольської міської ради Надією Наумовською проведено майстер-клас „Використання елементів арттерапевтичної технології у роботі фахівців психологічної служби“.

Під час онлайн семінару-практикуму було проведено дискусію „Про шляхи реалізації якісного психологічного забезпечення, соціально-педагогічного патронажу освітнього процесу в закладах освіти“ та розроблено методичні рекомендації фахівцям психологічної служби.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора